#TiTe

Kanavan statistiikkaa.

Etiketti

Realname olis kiva, away-pelleilyjä ei tarvita ja lastlog saa käyttää ennenkuin paiskaa mielestää karhean urlin.
Ja kerrottuja juttuja ei tarvitse toistaa ircquotesissa, etenkään jos itse ei quotea laukonut ja sitä nimissään lähettänyt.

Silkkaa historiaa

#TiTen historian havinat kantavat alkunsa #titefuksit-kanavaan jota männävuonna 1997 tarjottiin TiTen fukseille kysely- ja tutustumispaikaksi. Erinäisten alkuaikojen ulkomaalaisten titfuckshit-kommenttien, wapuittain laskevan fuksiosakonsentraation ja samanaikaisen kähmyttymisen seurauksena kanava oli vähemmän fuksit. Ajatuksissa pyöri useammankin hetken uuden nettikulman etsintä. Siirtyminen #TiTe:lle tapahtui vuoden 1999 kieppeillä irc-servereiden keikuttaessa silloisen #titefuksit-kanavan opittomaksi. Nykyisin #titefukseilla hyörii jotain lappeen Rantalaisia.

Opit

Oppitumisen epämääräiseksi ohjenuoraksi on tainnut muodostua se että oppeja lohkeaa hyville hemmoille jotka ehkäpä ovat ylittäneet 100000 sanan rajapyykin järkipitoisessa keskustelussa - tämä siis verifioitavassa muodossa (eli ETTbot sanoo niin). Juu ja hallitus-silmillekin niitä on annettu. Annetaan kun jaksetaan, turha pyytää. Tapahtuu noin n-kertaa vuodessa jossa luku n on yhden lähellä.

Muuta

Kanavalla pyörii kaksi bottia; Ruffecs on killan vahtikoiran virtuaaliminä ja ETTbot taas lohkoo uutiset.

Hostmaskeja korjataan toisinaan, asiaan auttaa jos osaa mainita asiasta oikealle henkilölle oikealla hetkellä.

Juu ja niitä Mastereita ruffelle on aika monella:
etanoli, puh, siltsi, veekoo, vre, countzero, delic, dha, gtrcoke, jammule, jusa, lokori, mahe, petja ja soppakour
Shelliakksessi ei löydy henkilöiltä:
jammule, puh, siltsi ja vre