User Tools

Site Tools


toimarit

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
toimarit [2020/01/03 18:06]
ralliina
toimarit [2021/12/07 10:29]
nopa
Line 17: Line 17:
 Isännän/​Emännän apu toimii isännän/​emännän tiiviinä työparina saunojen järjestämisessä. Isännän/​emännän apu tekee samoja hommia isännän/​emännän kanssa, eikä siten tarkoita sitoutumista ensi vuoden isännäksi/​emännäksi rahastonhoitajan avun tavoin. Isännän/​Emännän apu toimii isännän/​emännän tiiviinä työparina saunojen järjestämisessä. Isännän/​emännän apu tekee samoja hommia isännän/​emännän kanssa, eikä siten tarkoita sitoutumista ensi vuoden isännäksi/​emännäksi rahastonhoitajan avun tavoin.
  
 +Isännistön/​emännistön tehtäviin kuuluu saunailtojen ja killan kesätapaamisen järjestäminen sekä yleiskokousten kahvi- ja munkkitarjoilun hoitaminen. Saunailtoihin varataan käyttöön yleensä Teekkarisauna Mörrimöykky. Sitten paikan päällä kuuluu pitää huolta, että sauna on lämmin ja tarjoiltavaa on riittävästi.
  
-Lainaus isännän/​emännän pestin kuvauksesta:​ \\ 
-"​Isäntä/​emäntä huolehtii jämäkällä otteella killan saunailtojen ja monien muiden tilaisuuksien järjestelyistä. Saunailtoihin varataan käyttöön yleensä Teekkarisauna Mörrimöykky ja luentosaleja varataan kokouksiin ym. Isäntä/​emäntä varmistaa, että tilaisuuksissa on sauna lämmin, tarjoiltavana riittävästi juotavaa ja varmistaa niiden kuljetuksen paikalle vaikkapa TREYn pakettiauton vuokraamalla. Isäntä/​Emäntä järjestää lisäksi killan kesätapaamisen."​ 
  
 ==== Alumnivastaava ==== ==== Alumnivastaava ====
Line 117: Line 116:
 ====  Yritysvastaavan apu ==== ====  Yritysvastaavan apu ====
 Yristysvastaavan apu auttaa killan yritysvastaavaa eri näköisissä hommissa. Hommia riittää, joihin kuuluu ​ IT-Hekuman järjestämistä,​ suhteiden luomista ja ylläpitämistä yrityksiin. Toisin sanottuna tehtävä on yritysvastaavan oikeana kätenä toimimista. Pestistä saa hyvää kokemusta sekä suhteita tulevaa uraa varten. Yristysvastaavan apu auttaa killan yritysvastaavaa eri näköisissä hommissa. Hommia riittää, joihin kuuluu ​ IT-Hekuman järjestämistä,​ suhteiden luomista ja ylläpitämistä yrityksiin. Toisin sanottuna tehtävä on yritysvastaavan oikeana kätenä toimimista. Pestistä saa hyvää kokemusta sekä suhteita tulevaa uraa varten.
 +
 +==== Yhdenvertaisuusvastaava ====
 +
 +Killan yhdenvertaisuusvastaava kehittää ja edistää killan yhdenvertaisuutta. Pesti on vielä melko uusi ja mahdollistaa laajasti erilaisia mahdollisuuksia kehittää kiltaa vastaavan omien ideoiden pohjalta. Pestiin voi kuulua mm. Killan yhdenvertaisuussuunnitelman toteuttaminen ja päivittäminen,​ yhdenvertaisuuden edistäminen killan taphtumissa ja toiminnassa,​ yhdenvertaisuuskyselyn toteuttaaminen,​ ohjesääntöjen kirjoittaminen,​ koulutusten järjestäminen hallitukselle ja jäsenistölle,​ sekä tarvittaessa yhdenvertaisuuteen liittyvien tilanteiden eteenpäin ohjaaminen esimerkiksi ylioppilaskunnalle. ​
  
 ==== Arkistoidut pestit ==== ==== Arkistoidut pestit ====
toimarit.txt · Last modified: 2021/12/07 10:29 by nopa