User Tools

Site Tools


toimarit

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
toimarit [2020/01/03 18:06]
ralliina
toimarit [2021/01/21 12:14]
anni
Line 17: Line 17:
 Isännän/​Emännän apu toimii isännän/​emännän tiiviinä työparina saunojen järjestämisessä. Isännän/​emännän apu tekee samoja hommia isännän/​emännän kanssa, eikä siten tarkoita sitoutumista ensi vuoden isännäksi/​emännäksi rahastonhoitajan avun tavoin. Isännän/​Emännän apu toimii isännän/​emännän tiiviinä työparina saunojen järjestämisessä. Isännän/​emännän apu tekee samoja hommia isännän/​emännän kanssa, eikä siten tarkoita sitoutumista ensi vuoden isännäksi/​emännäksi rahastonhoitajan avun tavoin.
  
 +Isännistön/​emännistön tehtäviin kuuluu saunailtojen ja killan kesätapaamisen järjestäminen sekä yleiskokousten kahvi- ja munkkitarjoilun hoitaminen. Saunailtoihin varataan käyttöön yleensä Teekkarisauna Mörrimöykky. Sitten paikan päällä kuuluu pitää huolta, että sauna on lämmin ja tarjoiltavaa on riittävästi.
  
-Lainaus isännän/​emännän pestin kuvauksesta:​ \\ 
-"​Isäntä/​emäntä huolehtii jämäkällä otteella killan saunailtojen ja monien muiden tilaisuuksien järjestelyistä. Saunailtoihin varataan käyttöön yleensä Teekkarisauna Mörrimöykky ja luentosaleja varataan kokouksiin ym. Isäntä/​emäntä varmistaa, että tilaisuuksissa on sauna lämmin, tarjoiltavana riittävästi juotavaa ja varmistaa niiden kuljetuksen paikalle vaikkapa TREYn pakettiauton vuokraamalla. Isäntä/​Emäntä järjestää lisäksi killan kesätapaamisen."​ 
  
 ==== Alumnivastaava ==== ==== Alumnivastaava ====
toimarit.txt · Last modified: 2021/01/21 12:14 by anni