User Tools

Site Tools


herwantapeli

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
herwantapeli [2017/05/09 23:00]
maska FAQ esiin.
herwantapeli [2019/12/18 14:01] (current)
tinusaurus
Line 110: Line 110:
 |Energiajuoma|50 cl|1| |Energiajuoma|50 cl|1|
 === Whoa! Paljonko yksi tunnin pelikierros maksaa? === === Whoa! Paljonko yksi tunnin pelikierros maksaa? ===
-Sen verran, että kun pelaajilta perii euroa/​pelaaja,​ maksu kattaa juuri ja juuri kustannukset 0,33 l olutpullokoolla pelatessa.+Sen verran, että kun pelaajilta perii 10 euroa/​pelaaja,​ maksu kattaa juuri ja juuri kustannukset 0,33 l olutpullokoolla pelatessa.
 === Me käytettäisiin mielellään 0,5 l olutpulloja... === === Me käytettäisiin mielellään 0,5 l olutpulloja... ===
 Siitä vaan, mutta tunnin peliaikaa ei silloin suositella. Pari pelikierrosta Herwantapelin historian aikana on 0,5 l pulloilla pelattu ja aika murhaavia ne pelit olivat. Pelivauhti hidastuu huomattavasti,​ kalja alkaa etoamaan ja yrjö lentää. Täytyy huomioida esim. että Kimble-ruudussa voi joutua juomaan isoilla pulloilla pelatessa pahimmassa tapauksessa litran enemmän kuin pelattaessa pienillä pulloilla. Siitä vaan, mutta tunnin peliaikaa ei silloin suositella. Pari pelikierrosta Herwantapelin historian aikana on 0,5 l pulloilla pelattu ja aika murhaavia ne pelit olivat. Pelivauhti hidastuu huomattavasti,​ kalja alkaa etoamaan ja yrjö lentää. Täytyy huomioida esim. että Kimble-ruudussa voi joutua juomaan isoilla pulloilla pelatessa pahimmassa tapauksessa litran enemmän kuin pelattaessa pienillä pulloilla.
 === Mites tää Ruoka, paljonko sitä kuluu ja miten se tehdään? === === Mites tää Ruoka, paljonko sitä kuluu ja miten se tehdään? ===
-Kahteen pelikierrokseen riittää yksi satsi Ruokaa. Satsiin tarvitaan yksi 0,33 l tai 0,5 l olut, yksi makkara ja liivatetta sopivasti. Niistä sitten kukin kokki saa valmistaa omanlaistaan Ruokaa. Pitää myös muistaa että Ruoka kestää ​"​valmistua" ​ainakin 4 tuntia, eli ajoissa on Ruoanlaitto aloitettava.+Kahteen pelikierrokseen riittää yksi satsi Ruokaa. Satsiin tarvitaan yksi 0,33 l tai 0,5 l olut, yksi makkara ja liivatetta sopivasti. Vegeversion voi tehdä kasvinakeista ja agar-agarista (kyllä, liivate on lihaa). Niistä sitten kukin kokki saa valmistaa omanlaistaan Ruokaa. Pitää myös muistaa että Ruoan valmistuminen ​kestää ainakin 4 tuntia, eli ajoissa on Ruoanlaitto aloitettava.
 === Mitkä peliin tarvittavat välineet tulee pelilaudan mukana ja mitkä meidän itse pitää hankkia? === === Mitkä peliin tarvittavat välineet tulee pelilaudan mukana ja mitkä meidän itse pitää hankkia? ===
 Pelilaudan mukana kulkee kaikki ekalla sivulla luetellut tarvikkeet, poislukien kello ajanottoon, jätesäkit ja astiat. Megafoniakaan ei välttämättä tule mukana. Sillä voi olla muutakin tekemistä tai se voi olla rikki. Pelilaudan mukana kulkee kaikki ekalla sivulla luetellut tarvikkeet, poislukien kello ajanottoon, jätesäkit ja astiat. Megafoniakaan ei välttämättä tule mukana. Sillä voi olla muutakin tekemistä tai se voi olla rikki.
herwantapeli.txt · Last modified: 2019/12/18 14:01 by tinusaurus