User Tools

Site Tools


hallituspestit

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
hallituspestit [2020/01/03 18:01]
ralliina
hallituspestit [2021/10/16 11:13] (current)
maija [Tiedotusvastaava]
Line 26: Line 26:
  
  
-==== Tiedotusvastaava ​====+==== Viestintävastaava ​====
  
-Tiedotusvastaavalla ​on vastuu kaikista killan tiedotuskanavista,​ joihin siis kuuluvat killan nettisivut, sähköpostilistat, ​facebooktwitterinstagram ​sekä PoPin tapahtumakalenterin päivittäminen. Päätetyistä asioista tiedotetaan tiedotuskanavia käyttäen, eli kirjoitetaan tiedotus joka pistetään sivuille ja/tai sähköpostilistoille+Viestintävastaavalla ​on vastuu kaikista killan tiedotuskanavista,​ joihin siis kuuluvat killan nettisivut, sähköpostilistat, ​TelegramFacebookInstagram ​sekä Twitter. Päätetyistä asioista tiedotetaan tiedotuskanavia käyttäen.
  
-Killassa ​olevan sähköisen ilmoitustaulun päivittäminen ​kuuluu myös pestiin, ​sekä kerran viikossa ​viikkotiedotteen ​kokoaminen ​ja lähettäminen sähköpostilistoille.+Pestiin kuuluu myös killassa ​olevan sähköisen ilmoitustaulun päivittäminen sekä kerran viikossa ​lähetettävän uutiskirjeen ​kokoaminen.
  
-Tiedotusvastaavalle ​kuuluu vielä sähköpostilistojen moderointi. Pääsääntöisesti tämä tarkoittaa sitä että lukee viestit, ja päästää listoille sopivat sähköpostit läpi eikä päästä roskapostia läpi.+Viestintävastaavalle ​kuuluu vielä sähköpostilistojen moderointi. Pääsääntöisesti tämä tarkoittaa sitä että lukee viestit, ja päästää listoille sopivat sähköpostit läpi eikä päästä roskapostia läpi.
  
  
Line 39: Line 39:
 Ylitutor yhdessä fuksivastaavan/​fuksivastaavien kanssa muodostaa killan fuksivastaaviston ja on vastuussa killan fuksitoiminnasta. Sunnuntaina ennen fuksien saapumista fuksivastaavisto järjestää Varaslähdön fuksivuoteen,​ orientaatioviikolla Fuksi-Zufén,​ ja myöhemmin syksyllä FuksiXQ:n ja Fuksivalan. Keväällä on ohjelmassa Laulusitsien ja -saunan järjestys, sekä Fuksijäynien järjestys Wappuaattona. Hommaa riittää näiden tapahtumien ulkopuolellakin fuksien neuvomisen ja fuksipassien leimaamisen muodossa. Ylitutor yhdessä fuksivastaavan/​fuksivastaavien kanssa muodostaa killan fuksivastaaviston ja on vastuussa killan fuksitoiminnasta. Sunnuntaina ennen fuksien saapumista fuksivastaavisto järjestää Varaslähdön fuksivuoteen,​ orientaatioviikolla Fuksi-Zufén,​ ja myöhemmin syksyllä FuksiXQ:n ja Fuksivalan. Keväällä on ohjelmassa Laulusitsien ja -saunan järjestys, sekä Fuksijäynien järjestys Wappuaattona. Hommaa riittää näiden tapahtumien ulkopuolellakin fuksien neuvomisen ja fuksipassien leimaamisen muodossa.
  
-Toinen Ylitutorin pestin tärkeä osa-alue on olla osa Fuksineuvostoa,​ joka koostuu kaikkien kiltojen fuksivastaavistoista. Oman killan hallituksen kokousten lisäksi fuksivastaaviston on osallistuttava ​fuksineuvoston ​kokouksiin, joissa ​suunnitellaan mm. Beach Partyjä, ​Kiertoajelua,​ Fuksisitsejä,​ Fuksikyykkää ja Laskiaisriehaa. Näissä tapahtumissa on erinäisiä nakkeja ja järjestysvelvollisuuksia eri kiltojen fuksivastaavistoilla.+Toinen Ylitutorin pestin tärkeä osa-alue on olla osa Fuksineuvostoa,​ joka koostuu kaikkien kiltojen fuksivastaavistoista, sekä Hovia, joka koostuu koko koulun tuutorivastaavista. Oman killan hallituksen kokousten lisäksi fuksivastaaviston on osallistuttava ​näiden ​kokouksiin. Fuksineuvoston kokouksissa ​suunnitellaan mm. Kiertoajelua,​ Fuksisitsejä,​ Fuksikyykkää ja Laskiaisriehaa. Näissä tapahtumissa on erinäisiä nakkeja ja järjestysvelvollisuuksia eri kiltojen fuksivastaavistoilla.
  
 ==== Tapahtumavastaava ==== ==== Tapahtumavastaava ====
Line 59: Line 59:
  
 ==== Isäntä/​Emäntä ==== ==== Isäntä/​Emäntä ====
-Isäntä/​emäntä huolehtii jämäkällä otteella killan saunailtojen ​ja monien muiden tilaisuuksien ​järjestelyistä. Saunailtoihin varataan käyttöön yleensä Teekkarisauna Mörrimöykky ​ja luentosaleja varataan kokouksiin ymIsäntä/​emäntä ​varmistaa, että tilaisuuksissa ​on sauna lämmin, tarjoiltavana riittävästi juotavaa ​ja varmistaa niiden kuljetuksen paikalle vaikkapa TREYn pakettiauton vuokraamalla. Isäntä/​Emäntä järjestää lisäksi killan kesätapaamisen.+Isäntä/​emäntä huolehtii jämäkällä otteella killan saunailtojen järjestelyistä. Muita hommia on esimerkiksi killan kesätapaamisen järjestäminen sekä yleiskokousten kahvi- ja munkkitarjoilun hoitaminen. Saunailtoihin varataan käyttöön yleensä Teekkarisauna Mörrimöykky. ​Sitten paikan päällä isäntä/​emäntä ​huolehtii, että sauna sekä palju on lämmin ja tarjoiltavaa riittää.
  
  
hallituspestit.1578067266.txt.gz · Last modified: 2020/01/03 18:01 by ralliina