User Tools

Site Tools


hallituspestit

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
hallituspestit [2016/11/29 23:06]
tommijama [Sopo-vastaava]
hallituspestit [2016/11/29 23:06] (current)
tommijama
Line 54: Line 54:
 ==== ATK-vastaava ==== ==== ATK-vastaava ====
 Tässä hommassa tunkataan killan älykkäämpiä laitteita. Korjataan rikkinäiset asiat, ja keksitään jotain kivaa uutta, jos keksitään. Kenttänä ovat siis kaikki ATK-järjestelmiin liittyvät asiat, joita ovat muun muassa jäsenkoneiden ja myyntikoneen ylläpito, huolto ja päivittäminen,​ kassakoneen ylläpito, killan verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen,​ palvelimien tunkkaaminen,​ ja killan tunnuksien hallinnointi eri Internet-palveluissa. Debian 8 on aika monessa koneessa, ja komentoriviä on hyvä osata käyttää. Tässä hommassa tunkataan killan älykkäämpiä laitteita. Korjataan rikkinäiset asiat, ja keksitään jotain kivaa uutta, jos keksitään. Kenttänä ovat siis kaikki ATK-järjestelmiin liittyvät asiat, joita ovat muun muassa jäsenkoneiden ja myyntikoneen ylläpito, huolto ja päivittäminen,​ kassakoneen ylläpito, killan verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen,​ palvelimien tunkkaaminen,​ ja killan tunnuksien hallinnointi eri Internet-palveluissa. Debian 8 on aika monessa koneessa, ja komentoriviä on hyvä osata käyttää.
 +
 +==== Sopo-vastaava ====
 +
 +Sopo-vastaava vastaa killan sosiaalipolitiikan valvomisesta ja siltä osin valvoo jäsenistön etuja. Vastaava kuuntelee jäsenistön mielipiteitä ja murheita sopohommiin liittyen ja tarvittaessa ajaa heidän asiaansa eteenpäin ylemmille tahoille. Hän pitää myös itse silmiään ja korviaan auki koulussa tapahtuvien asioiden ja  suunniteltujen uudistusten suhteen ja tarvittaessa älähtää epäkohdista.
 +
 +Sopo-vastaava edustaa TiTeä TTYY:n sopojaostossa edustaminen. Vastaava myös järjestää killalle lautapeli-iltoja ja leffa/​sarjailtoja.
 +
  
 ==== Isäntä ==== ==== Isäntä ====
 Isäntä huolehtii isällisellä otteella killan saunailtojen ja monien muiden tilaisuuksien järjestelyistä. Saunailtoihin varataan käyttöön yleensä Teekkarisauna Mörrimöykky ja luentosaleja varataan kokouksiin ym. Isäntä varmistaa, että tilaisuuksissa on sauna lämmin, tarjoiltavana riittävästi juotavaa ja varmistaa niiden kuljetuksen paikalle vaikkapa TTYY:n pakettiauton vuokraamalla. Isäntä huolehtii isällisellä otteella killan saunailtojen ja monien muiden tilaisuuksien järjestelyistä. Saunailtoihin varataan käyttöön yleensä Teekkarisauna Mörrimöykky ja luentosaleja varataan kokouksiin ym. Isäntä varmistaa, että tilaisuuksissa on sauna lämmin, tarjoiltavana riittävästi juotavaa ja varmistaa niiden kuljetuksen paikalle vaikkapa TTYY:n pakettiauton vuokraamalla.
hallituspestit.txt · Last modified: 2016/11/29 23:06 by tommijama